MISTO

Stichting Klassieke Muziek Eenrum organiseert in samenwerking met Cultuurcentrum Hogeland een bijzonder project voor muzikanten tot 18 jaar.

Op zondag 21 januari 2024 er is een verrassend en afwisselend concert gepland in de ongewone bezetting van twee slagwerkers (Stephan Kirschbaum en Johannes Terpstra van de Slagwerkfabriek) en het Trio Pas de Trois met klarinettiste Daphne Schrama, saxofoniste Sietske Trinks en pianiste Elvire Boelee.

Gezamenlijk vormen ze het professioneel ensemble MISTO.

Misto betekent “gemixt” en dit is zeker van toepassing op het muzikale programma dat dit unieke ensemble brengt. De musici mixen namelijk veelvuldig, waardoor er verschillende instrumentale combinaties ontstaan. Werken van bekende klassieke componisten krijgen een nieuw jasje door de verrassende combinaties van de verschillende ensembles en instrumenten. Van Bach tot Piazzolla, maar ook muziek van componisten van nu. 

Wil jij meespelen met MISTO tijdens het concert op 21 januari?

Dat kan!
Samen met de musici studeer je twee muziekstukken (Multicolor en Viva la Vida) in gedurende 3 repetities dat jullie uitvoeren tijdens het concert.

We repeteren op zaterdag 13 en zaterdag 20 januari van 10-12 uur in het Kultuurhoes Wehe Den Hoorn.
De generale repetitie is op zondagochtend 21 januari in de kerk van Eenrum. En deelname is GRATIS!

Speel jij een instrument dat past binnen de hafabra (inclusief slagwerk)? Geef je dan nu op door onderstaand formulier in te vullen.

Wij zorgen dat je eind december de muziek en een audio opname krijgt.